Contact en Aanmelding

Psychologiepraktijk Schipper

AANMELDING

Momenteel is de wachttijd ongeveer 6 weken. Er zit geen wachttijd tussen intake en behandeling.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je dan ondersteunen bij het vinden van een psycholoog die een minder lange wachttijd heeft, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

(Bijgewerkt op 19-05-2022).

 

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een verwijsbrief van je huisarts nodig. Daarin moet het volgende vermeld zijn (voorwaarde voor vergoeding): jouw BSN nummer, AGB code van de huisarts, vermoeden van een DSM5 stoornis. Verder moet de datum van de verwijsbrief liggen voor de start van de behandeling. (zie ook: tarieven en vergoedingen)

Psychologiepraktijk Schipper
Heesterpoort 18
9713 KZ Groningen
telefoon: 06-57494915

Houd rekening met betaald parkeren!

Psychologiepraktijk Schipper

Psycholoog in Groningen

Psychologiepraktijk Schipper is gevestigd in het pand van Praktijk Heesterpoort in de monumentale wijk Het Blauwe dorp in Groningen.

Wanneer je je bij de praktijk wilt aanmelden kun je dat doen via telefoon (o6-57494915) of email (psyschipper@epraktijk.nl) of klik op de onderstaande “Contact”-knop. Bij het sturen van een email raad ik je aan om, uit het oogpunt van bescherming van je privacy,  geen persoonlijke informatie in de mail te vermelden. Graag alleen je telefoonnummer en naam vermelden, dan neem ik contact met je op!