Contact en Aanmelding

Psychologiepraktijk Schipper

AANMELDING

Vanwege een te lange wachtlijst heb ik helaas een aanmeldingsstop in moeten lassen. Nieuwe clienten kunnen zich dus momenteel niet aanmelden bij mijn praktijk. Je huisarts en zorgverzekeraar kunnen je ondersteunen bij het vinden van een psycholoog bij wie je wél terecht zou kunnen.

(bijgewerkt op 02-09-2020)

 

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een verwijsbrief van je huisarts nodig. Daarin moet het volgende vermeld zijn (voorwaarde voor vergoeding): jouw BSN nummer, AGB code van de huisarts, vermoeden van een DSM5 stoornis. Verder moet de datum van de verwijsbrief liggen voor de start van de behandeling. (zie ook: tarieven en vergoedingen)

Psychologiepraktijk Schipper
Heesterpoort 18
9713 KZ Groningen
telefoon: 06-57494915

Houd rekening met betaald parkeren!

Psychologiepraktijk Schipper

Psycholoog in Groningen

Psychologiepraktijk Schipper is gevestigd in het pand van Praktijk Heesterpoort in de monumentale wijk Het Blauwe dorp in Groningen.

Wanneer je je bij de praktijk wilt aanmelden kun je dat doen via telefoon (o6-57494915) of email (psyschipper@epraktijk.nl) of klik op de onderstaande “Contact”-knop. Bij het sturen van een email raad ik je aan om, uit het oogpunt van bescherming van je privacy,  geen persoonlijke informatie in de mail te vermelden. Graag alleen je telefoonnummer en naam vermelden, dan neem ik contact met je op!