Contact en Aanmelding

Psychologiepraktijk Schipper

AANMELDING

Vanwege zomervakantie is de praktijk gesloten van 1 t/m 22 juli. U kunt een bericht sturen, daar zal ik dan na mijn vakantie op reageren.

Voor waarneming kunt u terecht bij mijn collega mevr. Drs. A. Drent, tel: 06-39559009 (graag een voicemailbericht inspreken) of email: alidadrent@ezorg.nl

Voor spoedzaken kunt u het beste bij uw huisarts of de huisartsenpost terecht.

Met vriendelijke groet,

Tineke Schipper

Momenteel is de (aanmeldings-)wachttijd naar schatting ongeveer 3 weken, onafhankelijk van je hoofdklacht of zorgverzekeraar. Er zit geen wachttijd tussen intake en behandeling.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je dan ondersteunen bij het vinden van een psycholoog die een minder lange wachttijd heeft, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). (Bijgewerkt op 01-07-2020).

Wanneer je je voor therapie of mindfulnesstraining wilt aanmelden kun je bellen (voicemail!) of het onderstaande aanmeldingsformulier invullen. Om je privacy te beschermen heb ik een aanmeldingsformulier waarin je alleen je naam en telefoonnummer kunt vermelden. Ik reageer gewoonlijk binnen één of twee dagen op je bericht. Ik neem dan contact met je op om je gegevens te noteren en informatie te geven, onder andere over kosten en vergoedingen. Ook zal ik je dan informeren over de duur van de wachttijd.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een verwijsbrief van je huisarts nodig. Daarin moet het volgende vermeld zijn (voorwaarde voor vergoeding): jouw BSN nummer, AGB code van de huisarts, vermoeden van een DSM5 stoornis. Verder moet de datum van de verwijsbrief liggen voor de start van de behandeling. (zie ook: tarieven en vergoedingen)

Psychologiepraktijk Schipper
Heesterpoort 18
9713 KZ Groningen
telefoon: 06-57494915

Houd rekening met betaald parkeren!

Psychologiepraktijk Schipper

Psycholoog in Groningen

Psychologiepraktijk Schipper is gevestigd in het pand van Praktijk Heesterpoort in de monumentale wijk Het Blauwe dorp in Groningen.

Wanneer je je bij de praktijk wilt aanmelden kun je dat doen via telefoon (o6-57494915) of email (psyschipper@epraktijk.nl) of klik op de onderstaande “Contact”-knop. Bij het sturen van een email raad ik je aan om, uit het oogpunt van bescherming van je privacy,  geen persoonlijke informatie in de mail te vermelden. Graag alleen je telefoonnummer en naam vermelden, dan neem ik contact met je op!